Wednesday, 14 March 2012

APA ANA BUAT SEKARANG???

Salam ukhwah rakan2 yang dikasihi...

Ana lupa nak bagitau apa ana buat dalam kehidupan sekarang. Alhamdulillah, ana sekarang dah dapat peluang untuk mendapatkan kelulusan ikhtisas iaitu DipEd dalam bidang PJK di UPSI...Rezeki Allah, Ana berjaya jugak menuju ke arah cita2 yg ana idamkan selama ini...Berkat pengalaman mengajar lebih kurang 3tahun di Sek Men sebagai guru GSTT...ALHAMDULILLAH...

Keadaan di sini...Huhuhu...mmg agk penat dan sebab banyak sgt esemen...(ni pun baru balik dari library siapkan esemen) ... makan minum pun macam x teratur sangat...tapi bak kata pepatah..." kalau x dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya " kan? Jadi, pe2 pun mesti sentiasa bersemangat dan buat yang TERBAEKK...!

Lecturer kat sini pun bes...ada yang lawak, ada yang penuh berinformasi...ada instructor (pembantu lecturer la ni..) yang sangat baik dan banyak menolong..macam2 adala...Ada sorang lecturer ni.. namanya Dr Suppiah Naciappan.. dia nikan, kalu masuk kelas dia, WAJIB gelak..hahahha!!!kalu x gelak, kne buat2 gelak la...pastu penceritaan di dalam kelas...smpi x larat nak dengarla...macam2 citer ada..lucu ada...lucah , lucucah pun ada...huhuhu ...so sekarang nikan, Dr Suppiah ni mengkehendaki semua pelajar menulis mengenai cerita kegemaran beliau di dalam blog...makanya, lepas ni banyakla cerita2 kegemaran beliau akan Ana masukkan dalam blog ni...

So...korang layan ajela yer...hahaha!!!

Citer apa???? ha, nantikan post Ana yang seterusnya...

1 comment:

zizie said...

kenapa kena buat2 gelak?? xlawak ke along? hehe..